Популярна російська телеведуча і співачка Ольга Бузова багатьох спантеличила рекламою пельменів "Ѕибирская коллекция". Як писали представники бренду - вони хочуть "розвінчати стереотип про те, що жінка обов'язково повинна вміти і любити готувати".
В один момент щось пішло не за планом, користувачі мережі порадили Олі не просто сфотографуватися, а й зварити пельмені. Справа в тому, що на фотографії, яку виклала Бузова, пельмені виявилися замороженими.
Співачку тут же затроллили в Twitter і Facebook. Твіт користувача dubenkoff з питанням "Оль, а ти пельмені зварити не хочеш?" набрав більше 19 тис. лайків.

Коментар "Дюбенков", скріншот: Twitter
Коментар "Дюбенков", скріншот: Twitter

Коментарі, скріншот: Twitter
Коментарі, скріншот: Twitter

Користувачка Facebook Шахноза Таджієва написала так: "Бузова, як завжди, у своєму репертуарі! Хто-небудь скажіть їй, що пельмені треба варити".

Публікація Шахнози Таджієвої, скріншот: Facebook
Публікація Шахнози Таджієвої, скріншот: Facebook

Під цією публікацією коментарі взагалі несуть в собі гнівний контекст: "Прибрати з екранів взагалі. Тупор*ла коб*ла. Хтось же спонсорує дег*нератку", "Якою потрібно бути ту...", "Треба ж просто сірими з пакета".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Одними пельменями невдачі для Бузової не закінчилися. Telegram-канал "Star News" повідомляє ще одну новину - публіка дуже холодно прийняла нову пісню Олі Бузової "Грустный трек". Співачка підозрює, що це Дава нагнав ботів, щоб вони хейтили пісню в коментах. При цьому пісню, зрозуміло, Даві і присвячено.