Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскраве відео, позуючи в розкішному столичному шоурумі серед різного взуття. Так, артистка зареєструвалася в соціальній мережі TikTok, де все частіше постить незвичайні ролики, і цей раз не став винятком.

Красуня приміряла в один з холодних засніжених днів стильне і довге яскраво-червоне пальто, чорне вбрання, суцільно вкрите блискучими паєтками, пухнасту шапку і футуристичні довгасті окуляри в тон до верхнього одягу. Незвичайний образ зірка доповнила макіяжем з червоною помадою на губах, посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки.

На відео Ірина все ніяк не могла вибрати, яку ж пару туфель їй варто придбати - кольору фуксії або молочні мюлі на підборах. Виконавиця буквально розривалася між колірною гамою, вирішивши попросити допомоги у шанувальників. При цьому на тлі грав хіт Білик "Нова", випущений ще в далекому 1994 році.

@irina_bilyk

Какие туфли выбрать? 💖 vs 🤍? #иринабилык #irynabilyk #іринабілик #снег #девочка #листья #олюбви #нова #туфли

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ Нова - Ірина Білик

"Які туфлі вибрати? 💖 vs 🤍?"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.