Російський актор Федір Добронравов, якому забороняли в'їзд до України через підтримку злочинної анексії Криму, розповів про дідуся, який пройшов Другу світову війну

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Зірка серіалу "Свати" від студії "Квартал 95" розмістив чорно-білу фотографію свого пращура — вже у роках, одягнено у типову сорочку у клітинку та светр. У описі до неї він написав наступне:

"Як у багатьох з вас, мій дідусь Іван Григорович пройшов ту саму війну, яка залишила найглибших слід в історії всього нашого народу. Для мене кожен вітчизняний учасник тих страшних подій - герой, який врятував світ і Батьківщину. Бачачи, як з'являється покоління, яке забуває героїзм предків, як поступово втрачається найсвятіше, я починаю переживати за наше майбутнє. І мова не про економіку, політику і так далі. Мова про найважливіше, про те, що кожного з нас робить Людиною: повага і любов до ближнього, пам'ять предків, шанування високих моральних цінностей. Зберегти шанобливе ставлення до ветеранів у всіх проявах - це наш святий обов'язок".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Добронравову період у 2018—2019 роках був у Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України у зв'язку з відвідуванням актором окупованого Криму та підтримку ним анексії півострова Росією, доки заборону не було знято у судовому порядку. Складною була й доля "Сватів, які теж підпадали під заборону у 2017-2019 роках.

Нагадаємо, Зірка українських "Сватів" Добронравов отримав нагороду від Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", 66-річна зірка "Сватів" перетворилася на маленьку школярку: "Це дитинство"

Знай.ua писав, Валюха з "Сватів" перетворилася на Снігуроньку – ось як виглядає актриса через роки зйомок