Справжні галицькі крученики виходять настільки смачні, соковиті і апетитні, що жодні котлети і відбивні з ними не зрівняються.

Рецептом м’ясних кручеників, з яким впорається кожна господиня, поділився сайт "Огляд".

Інгредієнти:

  • Свинина (полядвиця);
  • Яйця (варені);
  • Сир твердий;
  • Майонез;
  • Сіль, перець;
  • Часник - 2 зубчики;
  • Зелень (кріп).

Крученики, кадр з відео
Крученики, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Ольга Сумська не запросила сестру Наталію на день народження матері: "Розставити всі крапки"

Дайвери натрапили на гігантського морського хробака - майже як в "Дюні"

Вийшла заміж двічі, став батьком і перемогла рак: що змінилося в життях зірок "Величного століття" за 10 років

Новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми - втома, прискорений пульс та температура

Показати ще

Свинину порізати на шматочки відповідного розміру і форми. Відбити їх, посолити, поперчити, намастити майонезом. Поставити м'ясо маринуватись, поки буде готуватися начинка.

Начинка: Варені яйця потерти на терці, нарізати свіжого зеленого кропу. Твердий сир теж натерти на терці, видавити часник. Додати сіль перець, трошки майонезу. Тепер гарно вимішати і начинити крученик. За бажанням до цієї начинки можна ще додати гриби.

Тепер підготуйте муку в одній тарілочці, а у другій збийте яйця, додайте трошки солі і перцю. Готовий крученик обкатайте у муці потім у яйці, і знову у муку і ще раз у яйце. Смажити потрібно на олії у добре розігрітій сковорідці. Подавати до столу гарячими.

Крученики, кадр з відео
Крученики, кадр з відео

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами та солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампухів