Для кожної матері нема нічого важливішого за її дітей. Тому й не дивно, що саме вони посідають центральне місце у їх молитвах.

Молитися за сина або доньку можна як вдома, так і у храмі. Для цього можна скористатися і якимись з основних християнських молитов, або ж і спробувати говорити до Бога власними словами.

Якщо ж дібрати ці слова важко, а за дітей хочеться попросити детально й окремо, то ви можете скористатися цими молитвами.

Молитва за синочка

Молю тебе, о милосердний Боже! Прости мені гріхи мої. Немає нічого мені ближче і дорожче Твоєї всепоглинаючої любові. Не за себе прошу – молю про сина: Пошли йому достаток і спокій, нехай він стане справжнім чоловіком, коли увійде в законний вік свій.

Спаси його від заздрості і злоби, за нерозумність суворо не карай. І в цьому світі, грішному, турботою своєю не покидай.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Амінь.

Материнська молитва, кадр з відео
Материнська молитва, кадр з відео

Молитва за донечку

Молю тебе, о Діво Пресвята, даруй здоров’я донечці моїй. Ти знаєш, про що душа мріє – Дай в житті їй побільше ясних днів! Прошу їй щастя, краси, удачі і багато-багато радісних хвилин. І нехай вона трохи менше гірко плаче. І нехай життя щасливо біжить.

А якщо раптом когось ненароком вона образить, злоби не тая, я знаю: буде для неї уроком cвята строгість і любов Твоя.

І якщо вона по слабкості душевній не відразу шлях свій в житті знайде – Ти допоможи молитвою щоденною повернути до Тебе душі її політ. Амінь

Нагадаємо что молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Також, "Знай.ua" писав, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус