Відома співачка Лоліта Мілявська зробила приємно своїй колезі і подрузі Ользі Бузовій. Лоліта прийшла на вечірку, яку Бузова влаштувала на честь свого дня народження. Можна побачити, що свято було оформлено з великим розмахом.

Навіть незважаючи на те, що Бузова пережила розставання з блогером Давою, свято все таки відбулося.

Про це стало відомо завдяки публікації шанувальників Ольги Бузової на сторінці "fan_ak_buzova86" в мережі Instagram.

"Лолочка у нас така. І все йде нах*й. Кайфуйте", - в агресивній формі заявили шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На опублікованих кадрах можна помітити, як відома співачка з Києва Лоліта Мілявська дає настанову Олі Бузовій. Лоліла, яка нещодавно зробила шоу в пітерському автобусі з лавочкою, заявила: "Не потрібно вішати носа, отримуй кайф від себе. Все йде нах*й, ти розумієш". Після цих слів Лоліта кинулася в обійми до Бузової.

Обійми Лоліти і Бузової, скріншот: Instagram
Обійми Лоліти і Бузової, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що день народження відомої російської співачки Ольги Бузової було 20 січня 2021 року, проте офіційне масштабне святкування ведуча "Дому-2" влаштувала через кілька днів. За ці дні Ольга отримала не тільки привітання, а й розставання. Судячи з усього, ініціатором закінчити відносини став її тепер уже колишній хлопець Дава. Він навіть не привітав дівчину з 35-річчям. Бузова зізналася, що заблокувала його в соціальних мережах і попросила своїх фанатів вчинити так само.

Раніше повідомляли, "Я нікому нічого не винна!": Бузова наїлася сирих пельменів після розставання з Давою.

Як повідомляв Знай.uа, Бузова перетворилася на Доліну і спокусила відомого екстрасенса: "Хочу її".

Знай.uа писав, Лоліта пожартувала над розбитою горем Бузовою: знайшла собі "коханця" в басейні?