Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз він поділився великим текстом, в якому нагадав про прем'єру сезону з Пакистану, який їм вдалося зняти, незважаючи на пандемію і карантин. Комаров назвав його мегацікавим, яскравим і ексклюзивним.

"Про неймовірну і гідну уваги країну, про яку знають дуже мало. Точніше, знали мало правди і чули багато міфів. Але яке реальне життя Пакистану? Які там люди? Традиції? Туризм? Природа? Історія? Будемо відкривати загадки і розвінчувати міфи разом з вами. Я вперше довго працюю і живу в такій консервативній мусульманській країні. І особисто я дуже радий, що вибрав саме Пакистан, відкривши для себе дуже багато нового, багато чому навчившись, багато зрозумівши і переосмисливши", — поділився Дмитро Комаров.

Він також поцікавився у своїх шанувальників, що вони знають про Пакистан і які асоціації приходять їм в голову, коли вони чують це слово.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Дуже чекаємо на ваш новий сезон ❤️❤️❤️ це завжди так пізнавально, цікаво і дивно!!!", "Спасибооо!!!😁 Будемо дивитися урааа!!!👏👏👏👏👏🔥🔥🔥", "Ми дочекалися! Дякуємо за вашу працю і завжди цікаву подачу інформації.))", "Діма ми тебе обожнюємо!!!! 😍😍😍", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" розкрив ціну відпочинку на Мальдівах

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров зi "Світу навиворіт" показав свою улюблену "іграшку" для дорослих

Знай.ua писав, Комаров зi "Світу навиворіт" вирушив за кордон без української гордості: "Не потрапило у валізи"