Михайло Поплавський знову продемонстрував свої запальні танці з дівчатами.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Михайло Поплавський - співак і одіозний ректор, відомий своєю любові до сцени. Немає нічого поганого в бажанні співати або писати пісні, проте Поплавському цього завжди мало: йому потрібні дівчата, які танцюють навколо нього.

Цього разу зірка опублікував відеокліп зроблений ще у 2003. Все у відеоряді видає роки створення цього шедевру. Всі учасники кліпу вбрані у джинси по тогочасній моді, рухи дівчат і їхній макіяж, зачіски - все нагадує світлини у пресі початку цього століття. Центром кліпу є, звісно, Поплавський - на ньому велика сорочка бежевого кольору, волосся підняте в ірокез рожевого кольору. Поплавський ще відносно молодий і рухливий: він вимахує руками і присідає: так справжні українські чоловіки виконували реп двадцять років тому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поплавський розповідає історію кохання, зізнається у почуттях до “милої”. Музику Поплавський не писав, це популярна тоді пісня російського гурту “Дискотека Аварія” “Новорічна”.

Нагадаємо, Поплавський розповів про романи зі студентками - "Поплавок, батя вдома..."

Як повідомляв Знай.uа Поплавський став "Людиною року" - за що нагородили премією автора "Кропива ти моя кропива".

Знай.uа писав, Михайло Поплавський отримав українського Оскара - метр взяв престижну премію.