Відома українська співачка Тіна Кароль прокоментувала скандал з Олею Поляковою, в якому остання обізвала поп-діву "плакальницею".

Детальніше про це виконавиця розповіла в інтерв'ю для "Russell blog".

Нещодавно українська співачка Оля Полякова в шоу "Маска", де є суддею, назвала Тіну Кароль" відомою плакальницею", за що на неї розгнівалися українці. Незважаючи на те, що виконавиця майже відразу вибачилася за свої слова, скандал тільки розростався.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Однак, у своєму останньому інтерв'ю Тіна Кароль заявила, що не збирається ображатися на Олю Полякову за її слова. Поп-діва зазначила, що образа з боку приятельки зачепила її за живе, тим більше що це торкнулося не чогось веселого, а її особистої трагедії, але це не привід руйнувати відносини.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео

Кароль більше злиться не на саму Полякову, а на телеканал "Україна", які дозволили таким словами пройти в ефір: "Показати це – це пробити дно".

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео

В цілому ж, Тіна обернула конфлікт з Олею на свою користь-вона використовувала свою приятельку для піар-кампанії свого нового кліпу і пісні "Скандал", а також запустила челендж з фан-клубами "Сумний репертуар".

Незабаром піар-директори обох зірок повинні зустрінеться і протягнути один одному руку світу, щоб закрити цю тему раз і назавжди.

Нагадаємо, що Тіна Кароль підлила масла у вогонь черговим "доказом" своїх відносин з Даном Баланом. Виконавиця показала, як Дан Балан цілує їй ноги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу і звернулася до Полякової.

Також Знай.uа писав, що українці помітили недобре в новому кліпі Тіни Кароль.