Відомий російський виконавець і соліст групи "Иванушки International" Андрій Григор'єв-Апполонов зі своєю колишньою дружиною Марією Зубковою прожив близько 16 років.

Вони одружилися на момент, коли дівчина вже подарувала йому другого сина. Зараз у них підростають 17-річний Іван і 12-річний Артемій. Але в позаминулому році, в 2019-му подружжя подало на розлучення. А ініціатором розриву відносин стала саме Марія.

Згодом вона пояснила, що сприймала Андрія як брата і саме тому зважилася на розлучення. Зараз вона одружена з баскетболістом Андрієм Зубковим, від якого відразу ж народила сина Олександра. 12 січня партнери відсвяткували перший день народження хлопчика, а вже 13 лютого 2021 року Марія стала мамою вчетверте.

Про це стало завдяки публікації в соціальній мережі Instagram. У госпіталі вона народила ще одного сина, якого було вирішено назвати Михайлом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вітаю!! Дай Бог здоров'я!!", "Людина народилася 😃 🥳 з Днем Народження вас 🌸 🌸 🌸 живіть у величезній любові❤️", "Вітаю з богатирем! Ви створені виробляти на світло і вирощувати справжніх чоловіків! 💥💫🥳", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, небезпечна хвороба змінила рудого з " Иванушек": відмовився від згубної звички і прийшов до церкви

Як повідомляв "Знай.ua", Рудий "Іванушка" підловив Лоліту на гарячому - цьому стриптизу навіть Тарзан позаздрить: "Просто пі***"

Знай.ua писав, Рудий з "Иванушек" здивував 57-річною Лолітою "без прикрас": худенька, немов 30 років тому