Зірки українського шоу-бізнесу, матеріальному достатку і яскравому зовнішньому вигляду яких заздрять навіть бізнесмени, не завжди були такими.

Журналісти одного з телеканалів дізналися, хто з сучасних знаменитостей починав свій шлях з "нуля" без підтримки родичів і батьківської любові.

Про ці історії стало відомо завдяки новому випуску програми "ЖВЛ"(Життя відомих людей), який було опубліковано в мережі YouTube.

Вони, як ніхто інший, розуміють слова "крізь терни до зірок". Такого дитинства, як у цих селебріті не можна побажати навіть ворогові. Глядачам розповіли про важкі випробування, які лягли на плечі таких зірок, як Габріела Масанга, Сергій Асафатов, Ані Лорак, Максим Єжов і Олександр Єгоров.

Габріела Масанга, скріншот: YouTube
Габріела Масанга, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сергій Асафатов, скріншот: YouTube
Сергій Асафатов, скріншот: YouTube

Ані Лорак, скріншот: YouTube
Ані Лорак, скріншот: YouTube

Максим Єжов, скріншот: YouTube
Максим Єжов, скріншот: YouTube

Олександр Єгоров, скріншот: YouTube
Олександр Єгоров, скріншот: YouTube

Всі п'ять історій абсолютно різні, проте ці люди змогли подолати ті складні випробування і вирватися на верх. Зараз у них є солідні і дорогі контракти і все, що тільки може побажати проста людина. Однак не варто забувати, що у всього є своя ціна, яку ці відомі особистості заплатили на самому початку життя.

Пропонуємо нашим читачам познайомитися ближче з кожною історією окремо за посиланням:

Раніше повідомляли, прикарпатець усиновив десятки дітей і довів, що чоловік може стати "мамою": "Любити і приймати".

Як повідомляв Знай.uа, українець згадав вирок долі з інтернату: "Пройшов усі кола пекла, щоб здобути освіту".

Знай.uа писав, молода мама показала Різдвяні жахи приватного садочка: залякують 4-річних дітей і змушують спати на підлозі.