Королівські кухарі британської монаршої родини запропонували три способи подачі млинців. Вони також поділилися рецептами з меню самої Єлизавети II.

На сайті королівської родини, а також на їхній офіційній Інстаграм-сторінці з'явилася підбірка фотографій. Кухаря показали, як подають млинці з варенням, класичні млинці з цукром та лимоном, а також млинці з шинкою, цибулею порей і сиром.

Млинці з лимоном, фото: instagram.com/theroyalfamily
Млинці з лимоном, фото: instagram.com/theroyalfamily

Рецепт солодких млинців

Інгредієнти:

  • 125 г звичайного борошна
  • 30 г цукру
  • щіпка солі
  • 2 середніх яйця (приблизно 100 г)
  • 1,5 яєчні жовтки (30 г)
  • 250 мл молока
  • 40 г вершкового масла

Приготування млинців:

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Потрібно поетапно з'єднати сіль, борошно та цукор з яйцями, щоб створити рівномірне тісто. Потім поетапно додати молоко і наприкінці масло "beurre noisette".

Масло "Beurre Noisette" по-французьки

Покладіть вершкове масло на сковороду і варіть обережно, поки вся вода у ньому не випарується, а тверді речовини молока відокремляться на дні каструлі і стануть золотистими. Коли воно набуде горіхово-коричневого кольору, відставте його в сторону, щоб охололо. Масло надасть млинцям чудового смаку і вологості.

Млинці з лимоном, фото: instagram.com/theroyalfamily
Млинці з лимоном, фото: instagram.com/theroyalfamily

Млинці з шинки, цибулі-порею та сиру

Інгредієнти для начинки:

  • 200 г вареної, нарізаної кубиками шинки
  • 150 г вареної цибулі порей
  • 125 г тертого сиру Грюєр
  • 275 мл жирного молока
  • 40 г вершкового масла
  • 40 г звичайного борошна

Приготування:

Для приготування сирного соусу, обережно нагрійте молоко на сковороді. На окремій сковороді розтопіть масло і збийте борошно. Повільно додайте молоко, постійно збиваючи, щоб уникнути появи грудок. Варіть його протягом 3 хвилин, тоді зніміть з вогню. Відділіть 1/4 суміші і відкладіть.

Додайте більшу частину сиру до соусу, а решту залиште для млинців, разом із шинкою та цибулею-пореєм. Приправте сіллю та перцем. Розподіліть суміш на млинці, а потім скрутіть їх. Складіть у посуд, змащений маслом, а потім покрийте соусом, що залишився, і тертим сиром.

Випікайте млинці при 180 градусах, на середній поличці духовки протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть золотистого кольору. Подавати страву потрібно гарячою.

Млинці з лимоном, фото: instagram.com/theroyalfamily
Млинці з лимоном, фото: instagram.com/theroyalfamily

Нагадаємо, Меган Маркл повторила долю принцеси Діани: точно як 37 років тому. Принц Гаррі та його Дружина Меган Маркл повідомили новину в особливий день

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета ІІ вдев'яте стала прабабусею: принцеса народила хлопчика. Принцеса Євгенія народила чоловікові первістка, а королеві ще одного правнука

Також "Знай.ua" писав, що британський палац викреслив ім'я Меган Маркл з сертифіката про народження її сина. Ім'я Меган Маркл прибрали зі свідоцтва про народження її власної дитини