Відомий російський співак, актор і телеведучий Валерій Меладзе не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 400 тисяч осіб.

Зараз він відповів на цікаві запитання фанатів.

Підводячи життєві підсумки, чи задоволені ви своїми успіхами?

- Друзі, по-перше, я не люблю підводити життєві підсумки, тому я не дуже люблю і вмію святкувати дні народження та ювілеї. В цілому, звичайно, я задоволений. Безумовно є до себе питання.

Що головне в житті артиста?

- Це самовираження. Це бажання щось сказати. Це бажання щось зрозуміти самому і поділитися цим.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чи буває у вас вигорання? Як відновлюєтеся?

- У мене, як і у всіх людей, буває вигоряння. Але воно досить швидко проходить. Я взагалі не вмію довго бути в поганому настрої. Мені потрібно трошки виспатися, трошки прийти в себе. Іноді для цього достатньо всього лише там доби відпочинку.

Щасливий ви людина?

- Я щаслива людина, у мене все для цього є. У мене є улюблена справа, у мене багато рідних, улюблених людей, мені потрібно відпрацювати концерт, після цього зателефонувати всім рідним і дізнатися, що у них все добре. Сісти в машину і поїхати в який-небудь далеке місто вночі. У цей момент я відчуваю себе спокійним.

Що ви найбільше любите робити під час пандемії?

- За час карантину я зрозумів, як я люблю свій будинок і як я люблю займатися домашніми справами. Я люблю займатися спортом, я люблю кататися на велосипеді і, взагалі, вести здоровий спосіб життя. Але ще більше я зрозумів, що я дуже сильно люблю свою роботу.

Чому так часто пропадаєш?

- Я не пропадаю часто, я рідко з'являюся. А взагалі я тисячу разів обривав дроти, сам собі кричав:"йду назавжди". Не зрозуміло як доживав до ранку...

Нагадаємо, Меладзе влаштував Брежнєвої неймовірний сюрприз до 39-річчя: "Приклад для наслідування"

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко на "масці" не впізнав самого себе, довелося кликати Полякову: "Це в караоке таке?"

Знай.ua писав, фанатки зможуть спати з Валерієм Меладзе задешево: "Прохолодний хлопчик"