Популярний російський виконавець Діма Білан показав фотографії з прогулянки з маленьким хлопчиком.

Відповідні кадри з'явилися на його сторінці в Instagram.

Діма Білан не перше десятиліття підкорює вітчизняну сцену своїм вокальним талантом - його знають не тільки в Російській Федерації, але і по всьому світу. Незважаючи на численні зйомки в шоу, гастролі та концерти, співак знаходить час, щоб порадувати фанатів контентом в соціальних мережах.

Цього разу Білан опублікував серію зворушливих фото, на яких він постав з маленьким хлопчиком. Відомо, що дітей у виконавця немає – як з'ясувалося, це син його подруги, з якою вони разом намотували кола по засніженій Москві.

"А ми ходимо по Москві бруд сніговий збираємо))))", - написав Діма Білан під фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На опублікованих знімках хлопці виглядали досить щасливими - посміхалися і стояли в обнімку. Для прогулянки по зимовій столиці вони вибрали теплі наряди, які нагадують одяг для зимових видів спорту.

Варто відзначити, що Білан з хлопчиком також з'явилися в insta-stories у Анастасії Бек, яка, очевидно, і є матір'ю маленького хлопчика.

insta-stories Анастасії Бек / скріншот
insta-stories Анастасії Бек / скріншот

insta-stories Анастасії Бек / скріншот
insta-stories Анастасії Бек / скріншот

Нагадаємо, що Діма Білан з палаючою головою розповів про хворобу: "близькі найсильніше страждали".

Як повідомляв портал Знай.иа, Діма Білан заговорив з деревами і збентежив всіх навколо: "дрібниця Пузата".

Також Знай.иа писав, що худорлявий Діма Білан показав накачаного батька: шанувальниці прийшли в захват, але не від співака.