Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 960 тисяч чоловік.

Якось телеведучий вже інтригував активною підготовкою до невідомого нового проекту, публікуючи знімок біля стійки для мікрофона. Зараз же він виклав фото з кількома дівчатами і заявив про те, що репетиції знаходяться в самому розпалі.

"Пепетиції в розпалі!! Буде прикольно і весло! Дочекаємося! #репетируємо #танцюємінетільки❤️", - написав Юрій Горбунов у підписі до фотографії.

D-Side, на тлі логотипу якого і сфотографувався Юрій Горбунов з дівчатами, це школа танців.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Неможливо пропустити🙌", "Буду чекати😍", "Ти постригся", "Юрій в колі молодих і красивих...😃 ", "Юра набери", "Ох зараз буде🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, ведучий Юрій Горбунов в таємниці зайнявся вокалом і готує нове шоу: "Невже Ліпсінк Батл?"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча покроково розповіла, як повторити її улюблену зачіску на кожен день

Знай.ua писав, Горбунов, Потап і Винник потрапили на "Скажене весілля": "Ось це хитяра!". На опублікованому відео можна побачити безліч зірок української естради і телебачення. Серед них: репери Потап і Позитив, українська співачка і телеведуча Надія Мейхер, відомий виконавець Олег Винник, а також Юрій Горбунов.