Лілія Ребрик, українська акторка і телеведуча, відома своїм оптимістичним світоглядом та світлою енергією, якою вона ділиться зі своїми підписниками у соціальній мережі “Інстаграм”. Цього разу жінка вирішила поділитися своїми поглядами на силу дзеркальної дати 21 лютого 2021 року.

Віра у дзеркальні та інші дати стала особливо популярною в останній час. З цього приводу виходять публікації у ЗМІ, свої плани на такі особливі дні озвучують знаменитості. Тому не дивно, що відома ведуча теж у тренді.

Лілія написала детальний пост: “21.02.2021. Третя дзеркальна дата цього місяця! Хоча й не така могутня, як 12 лютого (бо ж останні цифри вже ж не створюють ідеальне віддзеркалення), але енергетично дуже сильна! Ви знаєте, я прихильник чисел: вірю, що вони впливають на наші долі! Тому до сьогоднішньої дати ставлюся максимально серйозно 😌 Цей день називають днем чотирьох двійок. А двійка - це символ комунікації, партнерства і проникливості. Тому сьогодні якомога більше спілкуйтеся, зустрічайтеся з друзями, знайомтеся, заводіть романи і крутіть кохання. Це не завадить навіть тим, хто у силу дзеркальних дат не вірить! Тим більше - чим як не спілкуванням з родиною, друзями і коханими займатися цієї лютневої неділі?! І не забудьте загадати бажання цього незвичного дня, воно обов’язково здійсниться, я гарантую”.

Тож не соромтеся слідувати порадам людини, яка досягла таких висот у житті — спробуйте загадати бажання і проведіть цей вечір у колі близьких.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом. Лілія опублікувала в своєму Instagram затишний відеоролик, на якому під прикрашеною ялинкою зібралася вся сім'я Диких.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.