Арсен Мірзоян - відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, який зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими, а зараз з дружиною відправився на гірськолижний курорт "Буковель".

Чоловік частенько радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 40 тисяч чоловік. Якось зять Народної артистки України Ніни Матвієнко вже показував свій перекус під час катань - тоді ним виявилася чашечка кави з чотирма солоденькими пончиками.

А зараз Арсен Мірзоян поділився кумедною рубрикою "той, хто худне", показавши зовсім не дієтичне блюдо.

"Чебуреки. Рубрика: той, хто худне. 🤣 #арсенмірзоян #diet #dietfood #чебуреки", - написав виконавець у підписі до публікації.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Зайвий кілометр потрібно накинути!", "😂😂😂 Пончики, чебуреки... Нова дієта? Хоча, все таке смачне", "Той, що після чебуреків, греблі рве😂 😂 😂", "Смачного!!! Але і хрумтять!!! Ціна, як за лобстера!?", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Мірзоян)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мірзоян)

Нагадаємо, Арсен Мірзоян виставив "проблему" з Тонею Матвієнко на огляд: "Не так і просто"

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала, як лихачить на великій швидкості: "Люблю поганяти"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко