Відома українська співачка Злата Огневич частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч чоловік.

Зараз вона виклала фотографії в ботфортах і довгому піджаку з голими ногами. Злата Огневич зазначила, що сьогодні, в суботу, у неї зухвалий настрій.

"Суботній настрій. Зухвале 😈 мені завжди більше імпонували умовні "двієчники". Умовні, так як в школі у них все погано з оцінками, а ось в житті - навпаки. Саме з зухвалих, "неправильних", сміливих і ризикових виростають справжні особистості. А ось відмінникам я мало довіряю .... хто знає, що ховається за цим єлейним поглядом і бажанням всім догодити ? 🤓 Що думаєте з цього приводу?", - написала Злата Огневич у підписі до публікації.

Злата Огневич, скріншот: Instagram
Злата Огневич, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Лайк) двієчники не думають☺️", "Шикарна!!!👍 👍 👍 💣 🤩 ", "Злата ,ви просто🔥 🔥 🔥", "☕ 🍪 доброго ранку всіх", "З відмінників-задротів якраз і виходять судді, прокурори і т. д.", "Ви були двієчниця або відмінниця? 😉" - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Злата Огневич, ридаючи, розповіла про аферу на велику суму: "Історія досить каламутна"

Як повідомляв "Знай.ua", самотня улюблениця Ляшка Огневич зізналася, навіщо поводиться дивно на побаченнях

Знай.ua писав, улюблениця Ляшко Злата Огневич зізналася, хто викрав її серце: "Хлопчик милий..."