Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Їй вже 32 роки, але вона продовжує радувати шанувальників дуже відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 250 тисяч чоловік. Анастасія досить популярна завдяки епатажній зовнішності, заснованому на безлічі хірургічних втручаннях.

Якось Покрищук виставляла вже знімки до пластичних операцій, щоб фанати могли розгледіти зміни, що відбулися за багато років, підписуючи їх кумедними фразами. А зараз на одному з акаунтів, який копіює контент блогерші, з'явилося відео з Stories. На ньому Анастасія мовчки милується своїм зовнішнім виглядом, нахабніючи голову в різні боки і в кінці вона максимально відкриває очі, лякаючи вставленими лінзами.

"КРАСУНЯ.... твою мать😢 😝", - написав один користувач у коментарях.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, перероблена Покрищук розповіла про порно: "Буде краще е*атися". Вона серію відео під загальною назвою: "Задайте мені питання", в яких у своєму стилі відповідає на все, про що її запитають. На цей раз одна з фанаток Анастасії запитала, чи нормально, якщо партнер дивиться порно, адже "у нього є я".

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена Покрищук потрясла новими кулями перед тренером: "Х**во вийшло"

Знай.ua писав, найпереробленiша "пацанка" Покрищук прикрила свої "диньки" грибочком - "Худніть свої ср*ки!"