Український комік і резидент "Квартал 95" Олександр Пікалов поділився кумедним фото з гримерки.

Відповідний знімок з'явився на його сторінці в Instagram.

Олександр Пікалов відомий українцям завдяки своєму гумористичному таланту і незмінній ролі Віктора Януковича в пародіях "Квартал 95". Крім того, що Комік любить радувати фанатів гумором на сцені, він робить це регулярно в соціальних мережах.

В цілому, якщо подивитися на сторінку Пікалова в Instagram, то можна помітити, що гуморист захоплюється байками і в принципі має вигляд серйозного чоловіка. Але, навіть за цією оболонкою крутого байкера, ховається чоловік, який вміє розвеселити публіку.

Цього разу Олександр опублікував кумедне фото, на якому він сидить в гримерці і читає Київську газету з сигарою в зубах. Варто відзначити, що газета англійською мовою і Пікалов просто не може її прочитати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Англійської не знаю але газета дуже м'яка😂 😂 😂 😂 🤘", - написав гуморист.

Фанати оцінили гумор Пікалова, про що повідомили йому в коментарях під фото:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Пікалов поділився новорічним настроєм і пообіцяв, що "чортівня 20" нарешті пройде.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кошовий і Пікалов з Кварталу 95 показали свої круглі обличчя, фанати не стрималися: "Морда в екран не влазить"

Також Знай.uа писав, що Пікалов з кварталу плюнув на карантин і газанув на байку по Києву: "в осінній, с*ка, день".