Популярний молдавський співак, зірка багатьох українських телешоу Дан Балан, якому приписують романтичні стосунки з Тіною Кароль, продовжує радувати шанувальників, при цьому навіть нічого не роблячи. Цього разу шанувальники вирішили зробити яскраву добірку з архівних кадрів Дана.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Тіни Кароль і Дана Балана в мережі Instagram "___.dantina.___".

Публікація "___.dantina.___ ", скріншот: Instagram
Публікація "___.dantina.___ ", скріншот: Instagram

На опублікованому шанувальниками короткому відео можна помітити цілу серію фотографій молдавської зірки. Знімки Дана Балана йдуть в хронологічному порядку - від дитинства до його дорослого зовнішнього вигляду.

Також варто зазначити, що під відео шанувальники поставили популярну серед молоді аудіодоріжку про те, як "Слава пише біт". Зауважимо, що шанувальники знають свою справу в креативності.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанати вже встигли кілька сотень разів переглянути відео і навіть залишити коментарі. Ось, що пишуть шанувальники: "Офігенно малюче", "Шладка булочка", "Так, булочка з корицею".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Тіна Кароль розповіла про важливі зміни в житті: "Більше не хочу думати про втрату".

Як повідомляв Знай.uа, милий циклоп з "попою як у Кім" на "Масці" розбурхав фантазії українців: Андраде або Дорофєєва?

Знай.uа писав, Дана Балана помітили на Мальдівах із заміжньою українською телеведучою: "В якій країні жити будете?".