Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе відео, порадувавши численних шанувальників яскравою новинкою - колаборацією з брендом спідньої білизни, створивши колекцію колгот і панчіх. Так, артистка позувала в облягаючій сукні чорного кольору з глибоким декольте, грайливо демонструючи стрункі ніжки в напівпрозорих панчохах.
Жіночний образ Тіна доповнила макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах, посміхаючись на камеру. На самих же панчохах красувався напис "скандал" - саме з такою назвою вийшли нова пісня і кліп Кароль, яка за короткий час стала справжнім хітом.

"Давай продовжимо #скандал з найбільш провокаційною колаборацією року...

Відчуй свободу, будь сексуальною, кокетливою і неперевершеною в наших панчохах і колготках.

Лімітована колекція у продажу вже 5 березня."

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "несіть вогнегасник 🥵", " ГООРЮЮЮЮЮ🔥 вогонь.", "ОЦЕЕЕЕ гармата 😍", "реклама спідньої білизни все ближче і ближче помріємо😏", " оце поворот🤤 🥵".