Популярний український ведучий, творець шоу "Слава+" на одному з українських радіо Слава Дьомін продовжує пробиватися до телеефірів.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому відбулася прем'єра шоу "Ліпсінк батл", де відомі люди перевтілюються на зірок шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять тисячі людей. Цього разу Слава Дьомін заінтригував фотографією з Машею Єфросиніною.

Про це стало відомо завдяки новій публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

Публікація Слави Дьоміна, скріншот: Instagram
Публікація Слави Дьоміна, скріншот: Instagram

"Маша Барських або Макс Єфросинін, @mashaefrosinina. Вже з 6 березня на 1+1 кльове та веселе шоу зіркових пародій @lipsyncbattle_ua. Маша Єфросиніна - одна із зіркових учасниць.", - підписав публікацію Слава.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Ведучий встиг пожартувати і зловити цікавий момент, коли зміг підловити Машу Єфросиніну перед виходом на сцену. Маша повинна була відіграти Макса Барських з його відомим хітом.

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

Віддані шанувальники Слави почали активно ставити лайки, але ведучий вимкнув коментарі до своїх публікацій. Швидше за все, так Слава бореться з невеликою критикою від хейтерів після розлучення з дружиною. Але, не стверджуватимемо точно, "злі язики" багато базікають.

Нашим читачам розповімо, що" Lip Sync Battle " – це шоу зіркових пародій. Тут відомі люди перевтілюються на зірок шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять всі. Головне завдання зірок - максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта. Учасники проєкту розіб'ються на пари і влаштують між собою запеклий батл за звання найкращого пародиста.

Раніше повідомляли, Кароль майже сіла на обличчя знаменитому ведучому: "Нарешті".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною.

Знай.uа писав, Мішина з Еллертом за контрактом? Ведучий відповів на головне питання про Холостячку.