Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості з'явився кумедний ролик, на якому красуня позувала в досить спокусливому вбранні: облягаючому топі в сіточку з довгим рукавом, а також лосинах і високих ботфортах.
Довге волосся артистка зібрала назад, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем. Чоловік за кадром поцікавився у Тіни, чому це вона така загадкова, на що зірка грайливо засміялася на камеру, наспівуючи рядки з нового хіта "Скандал", а потім закинула ногу вище голови, демонструючи розтяжку і струнку фігуру.

"Чому Тіна Кароль така небезпечна?"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися: "Що це? О боже мій точно.... Маячня повна з нею відбувається останнім часом"," а що це було???", "жінка шикарна...знає собі ціну...", "Чим вона небезпечна через те що задерла ногу", " а в чому небезпека??? Швидше вульгарність...", "Всі б так скандалили))", "Це вже не скандал, це дурість. А шкода.".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату