Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" і щаслива мама Ксенія Мішина продовжує радувати своїх шанувальників в соціальних мережах. Цього разу Ксенія заявила, що у неї в родині поповнення.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories від Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

"У нас з'явився новий житель, мій маленький ще один синочок. Назвали ми його Стьопа Еклерович. Ось тепер у нас поповнення таке - чудове і несподіване сталося.

Історія Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Історія Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Історія Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Історія Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ось так, виходить, що весна 2021 року у Ксенії Мішиної почалася з поповнення. Ксюша жартома заявила, що у неї ще один синочок, але її "людський малюк" відповів запереченням. Ми то розуміємо з вами, що таке справжня жіноча радість - на кадрах саме вона, немає сумнівів.

Також поруч з хом'яком, Ксюшею і маленьким Платоном сидів посміхаючись і Олександр Еллерт. Все не просто так, у нового "члена сім'ї" є вже свій будиночок, де є все для нормального життя - колесо для бігу, спальня, майданчик для прогулянок і водопій, і пластикова труба, якою просто гуляй-нехочу.

Раніше повідомляли, Кошовий з "Кварталу 95" показав пошкоджену лисину, вся голова в шрамах.

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна приміряла чоловічий образ: вгадайте, хто вона тепер.

Знай.uа писав, "Нам за контрактом ще рік робити вигляд, що ми дружимо": учасник "Холостячки" розкрив правду про стосунки після проєкту.