На минулій суботі, 27 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся шостий епізод масштабного шоу "Маска". Сьомий випуск українці побачать 06.03.2021.

На сторінці проекту в соціальній мережі Instagram з'являються різні публікації. Виставляються фрагменти минулих випусків, питання шанувальникам про особу під маскою і забавні моменти. Так сталося і з виступом милого Циклопа, який виконував пісню Насті Каменських "Попа, як у Кім", і змусив співачку потрусити своїми сідницями в такт музиці. До цього NK встигла поцілуватися з Олею Поляковою.

"Минулої суботи детектив NK підтримала нашого Циклопа гарячим танцем! Повний виступ дивіться на нашому офіційному YouTube-каналі. Хто ховається під маскою Циклопа? Пишіть свої варіанти в коментарях", - написали користувачі в коментарях.

"Аліна Гросу", "Дорофєєва", "Дорофєєва по голосу", "Така вульгарна була, вибачте, що на сцені, що судді", "По голосу нагадує Джеррі Хейл)", "Анастасія Ткаченко з Ліги сміху", "Хороші кадри для якоїсь п*рнушки. Впевнені, що на шоу Маска саме цим має займатися журі?)", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, Настя Каменських злилася з Олею Поляковою в пристрасному поцілунку на сцені шоу "Маска"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова на шоу "Маска" довела Бабку до мату, а Остапчука до істерики: "*бать"

Знай.ua писав, Пономарьов на "Масці" потрапив у капкан шантажу - Данилко обіцяв з'їсти: "Xого я тільки не робив..."