Український виконавець Віталій Козловський взяв участь у "Великому весняному концерті", який пройшов онлайн Руському радіо.

Відповідним відеороликом співак поділився в insta-stories.

Відомо, що в понеділок, 1 березня, на честь першого дня весни Руському радіо Україна провели "Великий весняний концерт", на якому відомі виконавці Наживо виконували свої хіти. Одним з учасників став і підкорювач жіночих сердець Віталій Козловський з новою піснею "Мала, танцюй".

Поки Козловський чуттєво виконував новий трек для слухачів радіо, ведучі Ольга Цибульська і Микита Добринін отжигали за кадром і беззвучно підспівували колезі. Для концерту зірки причепурилися як на справжній виступ перед мільйонами глядачів: Козловський постав у чорному костюмі з білою футболкою, Цибульська одягла пишну червону сукню на одне плече, а "Холостяк" Добринін віддав перевагу чорному голю, штани в тон і коричневий піджак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Більш того, Віталій Козловський також засвітився в історіях У Ольги Цибульської, яка показала, як виконавець роздає автографи фанатам в перерві.

Нагадаємо, що Віталій Козловський збентежив зізнанням у кліпі "Мала, танцюй": "висловив свою любов".

Як повідомляв портал Знай.uа, Козловський повернув 2010 рік і перетворився на одного з "Kazaky" - каблуки до вух.

Також Знай.uа писав, що Козловський "повернув свій 2007" і показав помилку: "біда".