Президент України Володимир Зеленський призначив нового главу Херсонської обласної державної адміністрації-Сергія Козиря. До цього він тимчасово виконував обов'язки керівника даної ОДА.

Відповідний указ № 83/2021 був підписаний Главою держави 1 березня 2021 року. Зеленський побажав успіху в роботі Сергію, вручаючи службове посвідчення в офісі Президента.

Володимир Зеленський - фото Офіс президента України
Володимир Зеленський - фото Офіс президента України

"Ви вже проявили себе під час виконання обов'язків голови Херсонської облдержадміністрації. Херсонщина має величезний потенціал для розвитку, і головним завданням є втілення в життя всіх цих можливостей", – заявив президент України.

Чоловік народився в 1984 році, в Донецьку. Десятиліття потому, в 2007-му, він закінчив Донецький національний технічний університет за напрямком "розробка родовищ корисних копалин". Два роки по тому - за спеціальністю "Фінанси". У 2014 році Сергій Козир отримав ступінь бакалавра з правознавства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У 2005 році він розпочав трудову діяльність на посаді гірничого майстра підземної ділянки техніки безпеки та вентиляції "Шахтоуправління "Трудівське" ДП "Донецька вугільна енергетична компанія". Після цього, працював на різних посадах на приватних і державних підприємствах вугільної галузі і з грудня 2020 року був виконуючим обов'язки голови Херсонської ОДА.

Скріншот: president.gov.ua
Скріншот: president.gov.ua

Нагадаємо, Зеленський призначив нового посла України в США: хто така Оксана Маркарова

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський "потрапив" у мережі Кримінального кодексу, все вирішиться вже на початку березня

Знай.ua писав, українці отримали новий безвіз: куди можна поїхати вже з березня