Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Так, на опублікованих в Insta Stories роликах можна побачити, як проходить репетиція виступу 37-річної знаменитості для нового весняного концерту гумористичного проекту "Дизель Шоу". У першому кадрі Полякова в звичайному сірому костюмі та кросівках тренується кататися на руках у двох молодих танцівників.

Потім трапляється чарівне перетворення і вже в прямому ефірі співачка виконує свої хіти на "Дизель Шоу" в красивому сценічному вбранні. Крім того, рухи на руках хлопців "Королева ночі" повторила вже під час концерту.

Оля Полякова, репетиція, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, репетиція, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Оля Полякова, концерт Дизель Шоу, скріншот з Insta Stories

Оля Полякова, концерт Дизель Шоу, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова несподівано звернулася до простих українців: "Більше не можу мовчати".

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова погодилася змінити обличчя: "Молодша за всіх молодих".

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна Маша Полякова показала, що їй дісталося від мами: довше немає куди.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова "дала Джамали" в новій соцмережі: "Олдиха справжня". Співачка переплутала Clubhouse з Клабчатом і розсмішила фанатів.