Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Москві, обрадувала своїх відданих шанувальників "таємним" візитом до Києва. Свєта виступила на закритій вечірці в одному з клубів української столиці.

Тут Лобода заспівала свої хіти і зустрілася з найближчими друзями. Про це стало відомо завдяки серії яскравих Stories Світлани Лободи в мережі Instagram.

Можна помітити відразу, що Свєталана Лобода незважаючи на те, що ймовірного коханого Тілля Ліндеманна поруч немає, часу даремно не втрачає. Свєта показала спокусливий танець в обіймах зі своїм "піарником" Миколою Степановим, який назвав її у своїй же Stories "гарячою королевою".

Степанов і Лобода, скріншот: Instagram
Степанов і Лобода, скріншот: Instagram

Також шанувальники можуть зрадіти тому, що на концерт до неї приїхали її куми - Анатолій Анатоліч і його вагітна дружина Юлія Бойко. Колишня PR-менеджер Лободи теж опублікувала Stories, де показала дружній поцілунок з хрещеною мамою своєї доньки Аліси.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Юлія Бойко та Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Юлія Бойко та Світлана Лобода, скріншот: Instagram

Юлія Бойко та Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram
Юлія Бойко та Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram

Ще цікаво, що Юлія встигла зняти запальні танці Анатолія Анатоліча в ліфті. Ось такий концерт насичений вийшов у Світлани Лободи. І заробила, і друзів порадувала.

Раніше повідомляли, Кароль зчепилася з Лободою в сварці через дитину: "Торгуєшся як на базарі".

Як повідомляв Знай.uа, Лобода виставила довжелезні ноги на радість чоловікам і стурбувала жінок: "Навіщо попою натискали?".

Знай.uа писав, Лобода показала всім, як розважається на білих простирадлах: "П'ятниця вечір".