Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося відео-селфі Тіни, на якому та рекламувала власну нову Insta-маску з блискітками, демонструючи її на собі. Так, артистка позувала на зйомках шоу "Ліпсінк Батл", ведучою якого стала з репером і продюсером Потапом.
Красуня приміряла пікантне вбрання, що складається з напівпрозорого чорного корсета з глибоким декольте і масивним поясом, доповнивши жіночний образ зачіскою із зібраним назад волоссям і вечірнім макіяжем з мерехтливими тінями на повіках. При цьому Тіна танцювала під пісню "Скандал", яка стала хітом за досить короткий час.

"Нова маска @tina_karol "Скандал" 🔥

Чекаємо на ваші Сторі ☺"

Варто відзначити, що в проекті "Ліпсінк батл" вже погодилися взяти участь танцюрист Євген Кот, ведуча Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар, співак Павло Зібров, актриса Ксенія Мішина, шоумен Іраклі Макацарія, Леся Нікітюк, Анна Різатдінова, Ігор Ласточкін, Юрій Ткач.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату