Відома українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз живе в Парижі, вирішила розповісти шанувальникам про 5 речей, які любить і про 5 речей, які ненавиджу. Про це вона розповіла в Instagram.

"Давно хотіла написати, і все соромилася. Але ось", - зізналася Ірена.

Ненавидячи:

1. Ледь тепла кава. Коли така приходиш в кав'ярню вранці, страшно хочеш гарячого лате, чекаєш до кінського Петра і отримуєш те, що в літературі називають «ЛІТЕПЛО».

2. Холодні краплі з душу. Ну, це коли як би ти не намагалася його взяти осторожненько і дочекатися приходу теплої води, парочка підлих крижаних струменів все-таки капнуть тобі на голову: з вчора чекали.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

3. Коли одне тістечко на двох, і чоловік каже»їж, мені залишиш". Відразу накриває почуття провини, потреба ділитися по-братськи (щоб йому більше) і страх, що він помре від нетерпіння, якщо я буду розтягувати задоволення. Тому, щоб не надихатися за 0,5 секунди, я йду на випередження і страшно верещу: «сам перший їж!!! Скільки можна?!»

4. Сцикливих мужиків.

5. Дохлих щурів.

З приємних речей, які дуже подобаються письменниці вона виділила читання книги в саду, коли багато роботи. Себе вона виправдовує тим, що все одно колись помремо і нікуди поспішати.

Ірена також дуже любить їсти кокосовий йогурт з шматочками горіха і відчуття, коли штани не тиснуть на животі, але при цьому все одно в них виглядає красиво.

Раніше ми повідомляли, Ірена Карпа відверто розповіла про зміни, зрозуміє кожен.

Як повідомляв "Знай.uа", Ірена Карпа одягла вишиванку і зігріла теплом спогадів.

Також "Знай.uа" писав, що Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей.