Популярна українська реперша Alyona Alyona зізналася в міні-інтерв'ю Каті Осадчій, з ким з шоу-бізнесу дружить найбільше.

Alyona Alyona на музичній церемонії, переможницею якої вона стала в минулому році, вручала нагороди кращим виконавцям. Вона розповіла, як їй було на сцені.

"Я така за словом не лізу, але все-одно, а раптом щось ляпну щось. Страшно так. Це ж нагорода, видатний момент", - каже Олена.

Також вона розповіла, з ким встигла здружитися за свою кар'єру з українських артистів.

"В першу чергу ми дуже тісно спілкуємося з Дімою Монатіком, з Аліною Паш, з Мамарикою, Джамалою. А так десь в кулуарах дуже тепло спілкуємося з усіма, напевно. Кожен підійде щось скаже. Ну я так до себе в гості не вожу, я знімаю, так воно виглядає, не дуже. А сама із задоволенням ходжу в гості. У Джамали була", - каже співачка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олена взимку літала на відпочинок зі своїм другом. І взагалі у неї більше друзів хлопців.

"Так складається, тому що дівчатка більше люблять пліткувати в підлітковому віці і далі в дорослому починають ділити чоловіків. З чоловіками простіше", - каже вона.

Раніше ми повідомляли, Alyona Alyona похвалилася пишними формами перед Зібровим і Емінемом.

Як повідомляв "Знай.uа", Alyona Alyona розчарувалася в людях через колір шкіри.

Також "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona не посоромилася роздягнутися в жіночий день.