Проєкт розкриє глядачам найцікавіші та надзвичайні історії і факти планети, «полювати» за якими буде пара ведучих – Анастасія Кошман і Назар Хассан (ХАС).

Тележурнал «Мисливці за дивами» розповість про всі цікавинки України та світу, відшукати які допоможуть молоді та активні ведучі. Робитимуть вони це окремо одне від одного, щоб в кінці програми поборотись за звання найкращого «мисливця».

Успішний репер і радіоведучий Назар Хассан (ХАС) зізнається, що робота в цьому проєкті – це його перший телевізійний досвід.

Назар Хассан
Назар Хассан

«До цього я ніколи не працював на телебаченні, тому мені постійно доводиться вивчати щось нове, і це дуже цікаво! Але ще в студентські роки у Львові я підробляв гідом, і всі любили мої екскурсії, тому що я про все розповідав доступною мовою, напевно, ця легкість і допомогла мені потрапити на проєкт, – розповів ведучий каналу «Україна» Назар Хассан (ХАС). – І як гід я все зроблю для того, щоб зацікавлювати і спонукати українців на власні очі пізнавати нашу прекрасну країну».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Конкуренткою ХАСа на кращу історію кожної програми стане журналістка і ведуча одного з національних каналів Анастасія Кошман. Запекла мандрівниця зізнається – головним натхненням у шоу для неї стали захоплюючі історії людей.

«Минуло лише два тижні зйомок, а я вже встигла пережити стільки всього цікавого. Ми не сидимо в студії, а їздимо, дізнаємося і часто пробуємо самі виконати те, що зробили наші герої. І в такі моменти розумієш, наскільки це непросто зробити. У нас дуже екстремальні зйомки. Наприклад, я вже двічі побувала під землею. Але навіть коли є страх, рятують позитив і той заряд енергії, який дають цікаві люди», – поділилась ведуча проєкту «Мисливці за дивами» Анастасія Кошман.

Анастасія Кошман
Анастасія Кошман

Як повідомлялось раніше, тележурнал «Мисливці за дивами» на каналі «Україна» розповість про глобальні, містичні, технологічні відкриття і дивовижні традиції різних народів світу. Ведучі шоу стануть справжніми мисливцями за чудесами, а їхніми помічниками стануть відомі блогери, мандрівники, місцеві жителі різних міст і очевидці різноманітних подій.

Перші випуски тележурналу «Мисливці за дивами» вийдуть у квітні на каналі «Україна».