Зірка Нового каналу Костя Трембовецький з Improv Live Show поділився добіркою різнопланового кіно. Він справжній кіноман і порекомендував фільми, які зможуть допомогти скрасити святкові вечори.

"Минари"

- Історія корейської сім'ї, яка переїжджає жити на ферму в Арканзасі. Продовження захоплення Голлівуду південнокорейськими режисерами. Лі Айзек Чанг екранізував історію власного дитинства про те, як живеться сім'ї емігрантів в середній смузі Америки. Дуже тонка, ніжна, чесна і життєстверджуюча картина, обов'язкова до перегляду всім, хто хоч раз замислювався про отримання грін-карти.

"Батько"

- Фільм розповідає про 80-річного чоловіка на ім'я Ентоні, а також про його дочку Анну, яка давно живе самостійно і вже не може особисто піклуватися про батька, – розповідає Трембовецький Новому каналу. - Жодна доглядальниця не витримує старечих витівок Ентоні, він постійно намагається втекти з дому. Ще один фільм-номінант на "Оскар", який якщо і візьме статуетки, то, швидше за все, за акторські перфоманси, адже цілком лежить на плечах двох акторів – Ентоні Хопкінса і Олівії Коулман. В'янення батьків-це дуже хвора і важка тема, яку легко перетворити в неякісну мильну драму. Але з акторами, які так точно і чесно зловили цей настрій, вийшло дуже сильне кіно.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ліга Справедливості" Зака Снайдера

- У 2017 році в кінотеатрах вийшла "Ліга справедливості", режисером якої був Зак Снайдер. Але через трагедію в родині йому довелося покинути знімальний процес, і дозняти фільм довірили Джосу Уідону. Правда, так вийшло, що він не досняв, а перезняв відсотків 50 фільму, а ще відсотків 30 просто вирізав, і на всі ці зміни пішло більше ста мільйонів доларів. У підсумку в кінотеатрах вийшов "франкенштейн" Уідона, який, природно, провалився. І ось через майже п'ять років Заку Снайдеру дали можливість показати світу свою оригінальну версію цього фільму.

Не можу сказати, що це хороше кіно, але якщо ви дивилися театральну версію, то вам обов'язково варто оцінити і цю, щоб зрозуміти масштаб змін. У історії з'явився сенс, лиходій тепер мотивований, тупих жартів більше немає, Кіборг і Флеш вже не персонажі для меблів, ну, і у всього цього з'явилася загальна атмосфера, нехай це і атмосфера 4-годинного біблійного пафосу.

"Одна ніч у Майамі"

"Культові для афроамериканців фігури Мухаммед Алі, Малкольм Ікс і Джеймс Браун збираються в одному місці, щоб обговорити свою роль в культурних і соціальних переворотах в 60-і роки, – говорить Костя Трембовецький. - Це ще один фільм з оскарівської програми. Що поробиш, місяць такий. Унікальне кіно. По-перше, тому що вся дія в ньому відбувається в одну ніч, та й практично на одній локації. По-друге, хоч це і історія про реальних людей, при цьому вона абсолютно вигадана. У картині великі історичні особистості показані як справжні люди, якими також керують страхи і сумніви. Як казав дядько Бен Людині-павуку:"з великою силою приходить велика відповідальність". Так само і з великою популярністю, і герої фільму це усвідомлюють. Багатьом нашим знаменитостям не завадило б подивитися цей фільм і теж усвідомити".

Раніше ми повідомляли, Вєрка Сердючка з мамою жила в замку з "Гри престолів".

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Орла і Решки" скупалася в кратері вулкана.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" з'їла ігуану, як курятина з мокрими водоростями.