Нещодавно відомий технічний гігант Apple надіслав офіційні запрошення на презентацію, яка вдруге пройде в театрі імені Стіва Джобса 12 вересня.

Листівки від компанії отримали журналісти VentureBeat, CNET і TechCrunch.


Крім того, за відомостями отриманих з прихованих джерел, Apple готує три нових айфона в дизайні iPhone X, включаючи Face ID і безрамковий дисплей. 6,5 дюймова OLED-версія буде коштувати 999 доларів, 5,8 дюймова OLED-версія-899 доларів і найдешевшою стане 6,1-дюймова версія з ЖК-дисплеєм.


Багато ЗМІ також писали про оновлення Apple Watch: у "розумних" годин буде збільшений екран і оновлена ​​система зчитування серцевого ритму. Також очікується презентація iPad Pro без кнопки "Додому" і з Face ID. Менш ймовірними подіями журналісти називають показ нових MacBook Air і Mac mini.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


З менших пристроїв можуть показати нову версію бездротових навушників AirPods, а також розкажуть більше про бездротову зарядку-килимок AirPower. Її презентували в вересні 2017 року, але вона так і не надійшла в продаж.


Також нагадаємо про те, що Театр імені Стіва Джобса виконаний у формі кільця і ​​майже повністю складається зі скла, а на даху встановлені сонячні панелі.
У 2017 році там пройшла перша офіційна презентація, на якій показали iPhone X і iPhone 8.


Нагадаємо, як всі знають, смартфон за 10 000 гривень – це вже пристрій з комфортним рівнем роботи, і переплачувати за флагман необов'язково.


Як повідомляв Znaj.ua, інсайдери опублікували в мережі креслення майбутніх моделей iPhone, на них можна побачити зовнішній вигляд гаджетів.

Також Znaj.ua писав про те, що складено рейтинг найпопулярніших серед українців смартфонів, які начастіше купували від початку 2018 року.