Після декількох послідовних тижнів витоків в мережі просочилися майже всі подробиці про смартфон Pixel 3 XL, перші реальні фотографії Google Pixel 3 були опубліковані відомим інсайдером 9to5Google. І, як ми і очікували, передня панель телефону виглядає інакше, прямо як міні-Pixel 2 XL; Іншими словами, екран позбувся вирізу. На фотографіях також встановлені стереофонічні фронтальні динаміки, і та ж конструкція заднього скла, що і 3 XL.

Сьогоднішній витік показує, що 5,5-дюймовий дисплей буде мати дозвіл 2160x1080 і співвідношення сторін 2: 1. Ємність акумулятора становить 2,915 маг. Згідно знімків екрану, які надходять з телефону, дві фронтальні камери - це 8-мегапіксельні датчики. У одного є діафрагма f / 1.8, інша f / 2.2; вважається, що Google використовує цей двокамерний підхід для ширококутних знімків - і, можливо, більш надійну функцію аутентифікації осіб, але до цих пір немає переконливих доказів цього. Швидше за все, новий смартфон отримає навігацію жестами.

Очікується, що Google проведе запуск Pixel 3 9 жовтня в Нью-Йорку. Крім власного Проекту Google, Verizon, за повідомленнями, залишиться ексклюзивним американським перевізником обох телефонів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.