У цьому році Garmin представив головну функцію новітнього фітнес-трекера Vivosmart для IFA. Для Vivosmart 4 компанія додає “пульс ox2 оксиметром”, який вимірює насичення киснем крові.

У випадку з Гарміном оксиметром намагається визначити, наскільки добре людина спить. Він також міг би з'ясувати, вони перестають дихати під час сну. Це найбільше апаратне додаток до трекера, хоча компанія також оновлює своє програмне забезпечення для створення своєї системи контролю сну, тому власники можуть перевіряти якість сну, як тільки вони прокинуться. Сон безумовно здається чарівним фокусом цього девайса.

Звичайно, він вимірює інші типові речі, такі як частота серцевих скорочень і активність. Він повинен працювати до семи днів від одного заряду, і він з'єднується з телефоном по Bluetooth. Wearers зможуть отримувати повідомлення і, з телефонами Android, відповідати на тексти через задані повідомлення. Тепер пристрій відображається на веб-сайті Garmin з доступне за ціною. Він стоїть 129.99 доларів, і поставляється в чотирьох кольорах: сірий, бордовий, синій і чорний.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.