BlackBerry's Key2 - це телефон з фізичною клавіатурою для людей, яким дійсно подобаються телефони з фізичними клавіатурами.

Але це не зупиняє BlackBerry (і TCL, який продає пристрої, що використовують ім'я і бренд BlackBerry Mobile), від спроб увірватися на ринок з новим Key2 LE. Це більш низька, більш дешева версія Key2, яка привносить такі функції, як типова клавіатура за більш доступною ціною.

Клавіатура в бік, ціна може бути найважливішою частиною. Key2 LE коштує 399 доларів для моделі 32 ГБ, або 449 доларів для моделі на 64 ГБ. Це значно менше, ніж стандартна ціна Key2 вартістю 649 доларів.

Однак ця знижка коштує дорого: Key2 LE має більш слабкий процесор, менше оперативної пам'яті, гірші камери і меншу батарею, ніж Key2. Таким чином, замість вже менш досконалого Qualcomm Snapdragon 660 це Snapdragon 636. Також є 4 ГБ оперативної пам'яті замість 6 ГБ, 3 000 маг замість 3,500 маг, а задні камери - подвійний 13-мегапіксельною / 5-мегапіксельна установка замість двох 12-мегапіксельних об'єктивів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тим не менш, Key2 LE раніше являє собою цілком респектабельний телефон Android середнього розміру, і ціна відповідає функціям.

Key2 LE буде доступний в наступному місяці, починаючи з вищезазначеної ціни в 399 доларів.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.