Схоже, що Apple приготувала зміни для лінійки розумних годинників Apple Watch. Здається, що 9to5Mac знайшов секретні рендери від Apple, які показали дизайн Apple Watch Series 4.

Тепер екран годинника виглядає трохи інакше, і корпус здається більш тонкими. Екран більшого розміру означає, що тепер є можливість показати ще більше інформації, і на новому дисплеї з'явиться більше додатків.

9to5Mac також зауважив, що, здається додатковим отвором для мікрофона на правій стороні годин, і вказав, що кнопка під екраном розташована в іншому місці. І хоча дизайн трохи змінився, новинка буде сумісна з ремінцями старих версій годин.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Новий годинник представлять вже 12 вересня. Apple відправила запрошення на захід, де покаже нові iPhone і, можливо, оновлені планшети iPads.

Нагадаємо, що в минулому році Apple придбала чимало стартапів і тепер додала ще один у цей список, і це не чергова смілива функція для iPhone або MacBook. Новою покупкою Apple є компанія Akonia Holographics – стартап з Колорадо, який займається виготовленням лінз для окулярів доповненої реальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, ключ безпеки Titan від Google нарешті з'явився на ринку, і кожен може його придбати. Ціна новинки всього 50 доларів. Комплект включають USB-ключ, Bluetooth-ключ і різні роз'єми.

Також портал Знай.uа писав, що Alcetel випустила надбюджетний телефон Alcatel Alcatel 1. З супернизкой ціною всього в 80 доларів і запуском операційної системи Android Go з низьким рівнем непотрібних функцій. Що стосується характеристик, Alcatel 1 оснащений 5-дюймовим РК-екраном, хоча він підтримує співвідношення сторін 18: 9 і дозвіл 960 x 480 від 1X.