У п'ятницю, 31 серпня, компанія Apple офіційно оголосила дату своєї нової презентації. Як і очікувалося, подія відбудеться на початку вересня.


Так, на офіційному сайті "яблучної" компанії з'явилося повідомлення про те, що нова презентація товарів Apple відбудеться 12 вересня о 10 ранку за місцевим часом (20.00 за київським) в аудиторії Steve Jobs Theater.
Слідом за цією інформацією на сайті 9to5Mac з'явилися подробиці й зображення смартфонів Apple, а також нового покоління "розумних" годинників Apple Watch.

Так, стверджують журналісти видання, два нові телефони з 5,8-дюймовим і 6,5-дюймовим OLED-екраном отримають назву iPhone XS.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Телефон отримай новий золотистий колір. Відзначимо, що анонс презентації "яблучних" новинок також виконаний в золотистих кольорах.


Також на сайті 9to5Mac з'явилося зображення Apple Watch Series 4, які також мають золотистий корпус.


Нагадаємо, інсайдери опублікували в мережі креслення майбутніх моделей iPhone, на них можна побачити зовнішній вигляд гаджетів.
Судячи із зображення, діагональ їхнього екрану становитиме 6,1 і 6,5 дюйма, пишуть в GSM Arena.
Старша модель буде обладнана 6,5 дюймовим екраном і функціональною камерою. Експерти припускають, що вона буде мати відразу три модулі, проте також існує думка, що один з вирізів призначений для спалаху.

Друга модель майбутнього iPhone буде мати екран в 6,1 дюйма, судячи з усього це буде бюджетна модель. Низьку вартість забезпечить відсутність підтримки технології 3D Touch.


Як повідомляв раніше Знай.ua, складено рейтинг найпопулярніших серед українців смартфонів, які начастіше купували від початку 2018 року.
Про це повідомляє прес-служба мобільного оператора "Київстар".


Загалом, як свідчать результати першого кварталу 2018 року, лідерами продажів смартфонів у магазинах мобільного оператопа є Samsung, Huawei та Xiaomi.


Також Знай.ua писав про те, що усі знають, смартфон за 10 000 гривень – це вже пристрій з комфортним рівнем роботи, і переплачувати за флагман необов'язково.