Двадцять чотири роки пішло на те, щоб розкрити останній секрет шутера Doom 2, в який грають тільки найвідданіші гравці цієї серії. Творець серії Джон Ромеро підтвердив у своєму твіттері, що гравець під ніком Zero Master виявив підступно прихований вхід до раніше недоступний сектор в індустріальній зоні в ігровій локації.

На рівні, спроектованому самим Ромеро, більше десяти секретів. Вони всі давно вивчені і відкриті, крім останнього, але і цьому настав кінець. Дослідники стверджували, що із-за помилкового дизайну карти цей секрет неможливо відкрити без використання чіт-коду.

Проблема в тому, що тригер (кнопка запуску) розташований поруч з телепортом, і його неможливо запустити, якщо наблизитися пішки. Але Ромеро розкрив таємницю: секрет спрацьовує, якщо Думгая закине в нього супротивник. Саме цей спосіб використовував Zero Master, заманивши в потрібне місце елементали болю і використавши його атаку, щоб відлетіти прямо в секрет.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Таким чином, вперше за двадцять чотири роки вдалося отримати 100% за проходження рівня, не використовуючи при цьому ігрові нечесності. Користувачі мережі бурхливо відреагували, і привітали гравця, який допоміг розгадати останню таємницю культової гри.

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.