Користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.

Згадка Erebus можна знайти в списку платформ, які підтримує Unreal Engine 4, за адресою /EpicGames/UE_4.20/Engine/Plugins/Online/OnlineSubsystem/Source/Public/OnlineSubsystemNames.h.

Erebus також згадується в інших файлах Unreal Engine 4. Присутність Xbox і PlayStation One 4 наштовхує на думку про те, що у Erebus буде кроссплей з поточним поколінням консолей. Іншими словами, весь ігровий прогрес можна перенести з однієї консолі на другу, і грати з таким же задоволенням.

Ереба у давньогрецькій міфології - одна з перших п'яти істот, народжених хаосом. Sony має схильність давати своїм ігровим системам подібні імена. PlayStation 4, приміром, отримала кодове ім'я Orbis, а PlayStation VR - Morpheus. Найімовірніше, на підході останнє, п'яте істота.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що PlayStation 4 вийшла майже 5 років тому, у листопаді 2013 року, а Sony випускає нові консолі кожні 6-7 років. PlayStation 5 вийде в 2019–2020 році, здається цілком імовірним. І поява платформи в Unreal Engine 4 зараз виглядає логічно, адже багато розробники використовують цей движок для своїх ігор. Однак, 4 версія консолі буде продаватися ще близько року, щоб абсолютно всі бажаючі змогли придбати.

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.