Немає ніяких сумнівів: PlayStation 2 була найпопулярнішою консоллю відеоігор всіх часів. Вперше випущена в 2000 році, система залишилася на полицях магазинів вражаючі 13 років - достатньо довго, щоб побачити, як з'явився PS4. Варто зазначити, що цю консоль купили 150 мільйонів разів.

Хоча Sony більше не продає консоль, вона продовжувала підтримувати її за допомогою таких програм, як клініка PlayStation. Ця служба післяпродажного обслуговування дозволяє клієнтам відправляти свої зламані системи, які мають бути відремонтовані офіційними технічними фахівцями Sony, дозволяючи нам грати класику ігор трохи довше. На жаль, клініка PlayStation більше не буде обслуговувати модулі PS2 після 7 вересня 2018 року.

Новина з'явилася у прес-релізі, опублікованому Eurogamer. Здається, крайній термін для заповнення форм онлайн-ремонту був 31 серпня, і кожний, у кого зламаний PS2 після цієї дати, повинен вирішити проблему самостійно. Консоль підтримувала ігри, які зробили дитинство мільйонів геймерів. До того ж, PS2 підтримувала і ретро-ігри, які не так легко знайти для сучасних консолей навіть у мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.