Samsung представить складаний смартфон в кінці цього року. Про це повідомив генеральний директор мобільного підрозділу компанії, на тлі чуток про розробку такого пристрою.

DJ Koh сказав, що “настав час представити”. І мова йде про складний пристрій, який можна скласти як книжку.

Кох також повідомив, що плюс смартфона в тому, що можна читати повідомлення, навіть коли він складний вдвічі, однак, якщо ж потрібно повноцінно використовувати девайс, прийдеться його розкрити.

“Таким чином, кожний пристрій, кожна функція, кожне нововведення повинні мати значуще повідомлення для нашого кінцевого споживача. Тому, коли кінцевий клієнт використовує його (вони думають) “вау, це причина, по якій Samsung зробив це”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Пристрій може здаватися звичайній розкладачкою, у якій прикріплюються до шарніру для з'єднання двох частин смартфона. Але Samsung, швидше за все, зосередиться на створенні цілісного екрану, який згинається. У липні Wall Street Journal повідомила, що майбутній складаний смартфон буде використовувати один екран, однак під час створення такої новинки, інженери зіткнулися з головною проблемою - складний акумулятор. Samsung не славиться надійними акумуляторами, тому в цей раз потрібно зробити все ідеально.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.