4 вересня стартувала закрита частина бета-тесту Battlefield V, в яку допускаються тільки ті, хто зробив попереднє замовлення нової серії гри. Протягом двох діб гра буде доступна тільки власникам преміум-підписок EA і передзамовлень шутера, однак цієї кількості людей вистачило, щоб сервери не витримали навантаження, і в підсумку “лягли”.

Крім того, в головному меню з'явилося повідомлення від DICE: “Ми знаємо про проблеми з матчмейкингом і працюємо над тим, щоб розібратися з ними якомога швидше. Спасибі за ваше терпіння”. Звичайно ж, такий перебіг подій не сподобався гравцям, які платили непогані гроші за гру, яка навіть при тесті не працює.

У гравців, які все ж підключилися до серверів, ситуація виявилася не сильно краще. Наприклад, блогер Westie повідомив, що BFV чомусь намагається додати 32 гравців в один загін, а відродження соратників не працює, хоч це і важлива складова геймплея. Крім того, гра не дає з'явитися поряд з членами загону, а браузер не показує порожні сервера. При цьому Westie похвалив ганплей і карту “Роттердам”.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На форумах Battlefield розробники радять поки шукати матчі лише через браузер серверів і чекати, коли будуть усунуті несправності.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.