У минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Чоловічий-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір. Тепер, Razer спокійно підтвердив, що сіквел ось-ось з'явиться у продажу.

У своєму останньому звіті про доходи, Razer офіційно підтвердив, що друге покоління його смартфонів вже в розробці, однак про самому смартфоні не було нічого стверджують.

Швидше за все, ми побачимо топовий процесор Snapdragon 845 і новий дизайн, який зменшує кількість поломок, які властиві першої моделі. Перший Razer Phone запущений в листопаді, але неясно, коли з'явиться друге покоління і яке ім'я він буде носити.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво зазначити, що у звіті Razer про доходи також згадується, що компанія планує вивести частину свого програмного забезпечення і послуг з ПК на мобільний ринок.

Незрозуміло, що це означає, але, можливо, у Razer є плани щодо підключення телефону Razer до гри на вашому ПК. Поки що нам доведеться почекати і подивитися. Є припущення, що мова йде про підключення смартфона до монітора, і сам смартфон буде працювати як повноцінний пк. Подібну практику Samsung отелення запустити в маси, випустивши подібне ПЗ для ПК і смартфона. Іншими словами, вам не потрібно тягатися з флешками, адже ваш ПК завжди при вас. Він же є і телефоном одночасно.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.иа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.иа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.