У листуванні з BuzzFeed News електронною поштою Ілон Маск назвав знову рятувальника Вірна Ансворта “дитячим ґвалтівником” і звинуватив у одруженні на 12-річній дівчинці. Він уточнив, що “сподівається” на обіцяний судовий позов з боку дайвера. Раніше під час рятувальної операції в Таїланді, дайвер заявив Маску, що його міні-підводні човни марні, і тільки заважають ходу операції. Маск розлютився, і назвав дайвера дуже брудними словами.

Мак повернувся до нападок на дайвера в одному з листів, який він відправив “не під запис” (off the record). Серед журналістів з етичних причин не прийнято використовувати інформацію з такою позначкою, так як спікер не розраховує, що його слова після цього можуть бути опубліковані. Іншими словами, Маск не хотів, щоб це лист побачили користувачі мережі.

Проте в BuzzFeed News пояснили, що практика “не під запис” можлива, лише коли обидві сторони згодні вести розмову в такому форматі. У виданні зазначили, що не погодилися з цим умовою в листуванні, але не пояснили, що зробили це до або після повідомлення Маска.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підприємець відповів двічі, в першому повідомленні він назвав журналістів “чортовими мудаками”. Маск запропонував їм зв'язатися з усіма знайомими в Таїланді, дізнатися, що відбувається і “перестати захищати ґвалтівників дітей”. Таких радикальних думок від Маска ніхто не був готовий почути. Після цього підприємець заявив, що Ансворт переїхав в Таїланд, щоб одружитися на неповнолітній дівчинці.

Глава Tesla окремо зазначив, що загроза судовим позовом чомусь “магічним чином” з'явилася лише тоді, коли він сам підняв це питання в Твіттері. Маск натякнув, що вся справа в силі мережі, яка може змінити життя будь-якої людини на планеті, і найчастіше не в кращу сторону.

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.