Команда знаменитого бенчмарку AnTuTu опублікувало свій серпневий рейтинг смартфонів, що працюють під управлінням операційної системи Android. Серед них з'явилися як новачки, так і завзяті флагмани, які не діляться своїм місцем.

У серпні рейтинг знову очолив ігровий смартфон Black Shark від компанії Xiaomi. Це не здивує нікого, так як смартфон є ігровим, і він просто зобов'язаний працювати на максимальній потужності. Він набрав 292 887 балів. Його найближчим конкурентом став новий Meizu 16 з 291 025 балами. Цікаво, що смартфон Meizu 16 Plus набрав більше балів, ніж стандартна версія Meizu 16, але не увійшов у рейтинг за недостатньої кількості минулих бенчмарк апаратів. До речі, це вже не ігровий, але теж непоганий флагман, як можна переконатися завдяки результатам тестів.

На третьому місці опинився Smartisan Nut R1 з 289 490 балами. Колишній в липні на третьому місці смартфон Vivo NEX опустився на четверте з 286 286 балами, на п'ятому — Xiaomi Mi 8 Explorer Edition з 286 268 балами. На шостому — Oppo Find X 285 344 балами, в липні він займав друге місце.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

З сьомого по десяте місця знаходяться: OnePlus 6 (284 470), Samsung Galaxy Note 9 (282 958), Xiaomi Mi 8 (272 527)і Mi Mix 2S (265256).

Нагадаємо, кожен місяць AnTuTu публікує список 10 самих топових смартфонів в цілому, а також на працюючих на лідируючих операційних системах Android і iOS окремо.

Підводячи підсумки можна сказати, що нічого дивного в списку ми не побачили. Ігрові смартфони будуть в топі, і так і повинно бути, враховуючи їх призначення і “начинку”.

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.


Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.


Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.