Джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍. Пристрій повинні випустити до кінця поточного року, проте ціну не вказали. Проте, раз вже його вважаю “среднячком”, смартфон буде продаватися приблизно за 300-450 доларів, що цілком прийнятна ціна за характеристики смартфона.

Характеристики дисплея і камери гаджета невідомі. Найімовірніше співвідношення сторін екрану буде складати 18:9, а камери отримає здвоєні лінзи. Смартфон працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 660, що об'єднує вісім обчислювальних ядер Kryo 260 з тактовою частотою до 2,2 ГГц, графічне ядро Adreno 512 і модем X12 LTE, завдяки чому швидкість передачі даних складе до 600 Мбіт/с.

Об'єм оперативної пам'яті складає 4 Гб, а постійної — 32 і 64 Гбайта в залежності від модифікації. Ємність акумуляторної батареї 3550 маг, що вважається середнім показником, особливо для не топового процесора. Варто зазначити, що смартфон отримає закруглені рамки як дисплея, так і самого корпусу. Це робить смартфон візуально красивішим. Компанія планує захопити лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів для ПК, але і на ринку смартфонів, посунуть Apple і Samsung - прямих конкурентів компанії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Caviar продовжує випускати преміальні версії смартфонів для тих, кому нікуди подіти свої гроші. Цього разу вона анонсувала лінійку iPhone XS і iPhone XS Plus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Microsoft і Sony готуються до ще одній великій битві в світі консольних ігор. Microsoft готує Xbox Scarlett до випуску, в той час як її найбільший конкурент працює над PlayStation 5.

Також портал Знай.uа писав, що у минулому році ігрова компанія Razer запустила свій перший Android-смартфон, відштовхуючи тенденцію “ігрового телефону” яку ми бачили в галузі з тих пір.